Höj din AI-kompetens!

Vill du lära dig mer om vad artificiell intelligens är och vilken nytta den kan göra för ditt företag? Med våra kurser och föreläsningar tar du ett steg närmare en datadriven framtid med kunderna i fokus. Och så hjälper våra konsulter dig att bygga AI-lösningar som fungerar när de möter verkligheten.

När vi hjälper våra kunder med att knåda data eller bygga intelligenta system kallar vi det Savantic Team. Samarbete är en del av vårt DNA. Vi är lagspelare och gillar att vinna tillsammans!

Vi har samlat på oss massor av viktiga erfarenheter kring hur man arbetar datadrivet och lyckas med AI i praktiken. Alla på Savantic har forskarerfarenhet och vi älskar att hänga med i den senaste forskningen. Genom Savantic Institute sprider vi kunskap och inspiration!

AI är mer än bara data

Det handlar om att förstå verkligheten också. Fysiken alltså.

På Savantic Team har vi specialistkompetens inom industri, fordonsteknik och medicinteknik. Alla våra konsulter är disputerade. De kan konsten att omvandla våra kunders data till affärsmässiga lösningar. Alltid med den allra senaste AI-tekniken, så klart.

Hur vi hjälper våra kunder

Kurser

Föreläsningar & Workshops

Skräddarsydda föreläsningar och event som inspirerar till att börja använda artificiell intelligens i er verksamhet.

133miljoner

nya jobb kan vi räkna med till 2022, tack vare AI.

* World economic forum future of jobs report 2018

100 %

högre tillväxt kan Sverige få till 2035 om vi börjar använda AI.

* Vinnova

Sidankarmodul. Ankare: savanticinstitute (denna list syns bara om du är inloggad)

Det här är Savantic Institute

Vi har ett dotterbolag där vi sprider kunskaper vi samlat på oss i våra projekt. Marcus Weiland är hjärnan bakom Savantic Institute vars syfte är att höja Sveriges AI-kompetens.

Läs mer om hur vi delar våra kunskaper

Samarbetspartners