Hur är det att jobba på Savantic?

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på ett av Sveriges vassaste AI-bolag? Då är du inbjuden till ett frukostmöte hos Savantic den 23:e februari

Seminariet är gratis.

Om seminariet

Vi är mitt i ett paradigmskifte där data och AI står i centrum. Vi vill bjuda in dig för att berätta lite om hur vi skapar värde ur data för våra kunder med hjälp av AI. Under vårt frukostmöte kommer vi även att presentera möjligheterna som finns här hos oss!

Savantic har under vår 25-åriga historia samlat på oss värdefulla erfarenheter kring hur man lyckas med AI. För det första kommer all intelligens ur data. Behovet av kompetens  kring hur man effektivt hanterar, utforskar och förstår data ökar därför och vår expertis blir allt mer efterfrågad. Vi växer och behöver ständigt fylla på med ny kompetens.

Välkommen till vårt kontor på Rosenlundsgatan 52 (Södra Station) den 23:e februari kl 8:00 för att delta i en spännande diskussion om AI och möjligheter på Savantic. Vi ses!

Målgrupp

Vi vänder oss i detta seminarium främst till dig som är nyfiken att söka arbete på Savantic eller som bara är nyfiken på hur det är att arbeta på ett AI-bolag.

Schema

Vi börjar med ett kortare föredrag. Sedan är det fritt fram att mingla med varandra och våra konsulter!

Seminariet är gratis!

Kursinformation

Händelsen har passerat

men du kan fortfarande ta del av material från dagen.

Datum

23 februari

Tid

8.00 - 8.45

Språk

Svenska

Plats

Rosenlundsgatan 52 (nära Södrastation, uppgång Rosenlundsgatan)

Anmälan

Händelsen har passerat

Ta kontakt med oss om du vill få mer information om vilka typ av kurser vi kan erbjuda.

Tack för din anmälan

Vi skickar en bekräftelse via epost